Bevers

beversDe Bevers zijn een groepje jongens en meisjes in de leeftijd van 4,5 tot 7 jaar. Je herkent ze aan de rode sweater/blouse. Iedere week komen zij samen met hun leiding op zaterdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur bij elkaar. Samen ondernemen zij dan allerlei leuke activiteiten en beleven diverse avonturen in het dorp “Hotsjietonia”.

In het dorp “Hotsjietonia” vind je allemaal verschillende huizen. Hier wonen de dorpsbewoners van het dorp. Je vindt er Professor Plof en Rozemarijn, Rebbel en Bas Bos, Stanley Stekker, Sterre Stroom en Steven Stroom, Keet Kleur en Fleur Kleur en Noa. Stuiter is meestal te vinden op het speelveld, maar vaak is hij ook op stap met een van de dorp bewoners. Samen met al deze personen gaan de bevers steeds op stap en doen leuke en spannende dingen.

Natuurlijk kunnen we hier heel lijstje maken met zaken die we allemaal doen, maar het is veel leuker om gewoon eens te komen kijken. En dat kan altijd, want welkom ben je zeker! Je kunt altijd vrijblijvend een paar opkomsten meedraaien om te kijken of je het leuk vindt!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

LEIDING:

Dorinke Klomp
Leonie Goedkoop
Anthonie Brakke

AFMELDEN BIJ VERHINDERING:

Het is wenselijk en belangrijk, om bij verhindering uw kind tijdig af te melden, i.v.m. eventuele aanpassingen v/h programma.

CONTRIBUTIE:

€ 70,– per kalenderjaar

SCOUTINGBLAD:

Scouting Magazine, verschijnt 4 x per jaar.

PLAATS VAN INSIGNES OP DE BLOUSE:

Kaart_Hotsjietonia

snlogo