Explorers

explorersDe Explorers  is bij ons de groep die op vrijdagavond bij elkaar komt.

Van 20:00 tot 21:30 uur zijn ze aanwezig in hun onderkomen op de zolder van het clubhuis. De (bege)leiding organiseert de opkomsten, maar er wordt ook wat van henzelf verwacht….
Er wordt hen namelijk regelmatig gevraagd om zelf een opkomst te organiseren. Zij hebben dus geen leiding meer die alles regelt, maar hulp van de begeleiding. Deze begeleiding doet vaak actief mee en helpt uiteraard, wanneer een plan dreigt te stranden.

Ze gaan zwemmen met z’n allen, doen buiten activiteiten zoals het water oversteken hangend aan een touw, maar ook worden er binnen spellen gedaan, wordt er gebakken et cetera.

Bovendien gaan ze jaarlijks op kamp, ergens in Nederland. De leeftijd van deze speltak, is vanaf ongeveer 15 tot 18 jaar.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

(BEGE)LEIDING:

Niels Buitenhuis
Danielle Wever
Ruben Boers

CONTRIBUTIE:

€ 70,– per kalenderjaar

SCOUTINGBLAD:

Scouting Magazine, verschijnt 4 x per jaar.